Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement à vendre Roeselare, Hugo Verrieststraat 3 / 1.1

Sauvegardez
525.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Hugo Verrieststraat, 8800 Roeselare

Publiez sur 04/06/2019

Appartement 3 Chambres.

Laatste hoekappartement! Dit prachtig nieuwbouwproject bevindt zich in het stadscentrum met een prachtig zicht op het heraangelegde plein (De Coninckplein/Sint-Amandsplein) met als centrale punt het bekende standbeeld van Albrecht Rodenbach. Residentie 'De Blauwvoet' is dan ook een heel toepasselijke naam voor dit moderne gebouw dat 9 appartementen en een handelsgelijkvloers omvat.
Het laatste hoekappartement op het eerste verdiep biedt u een woonruimte van 173 m² en een prachtig zicht op het nieuwe De Coninckplein. Hier heeft u letterlijk ruimte om te leven. De hoogstaande afwerkingsgraad en de centrale ligging staan bovendien garant voor een duurzame investering.
Ontdek dit appartement in een kleinschalig, eigentijds gebouw met prachtig zicht, dit alles op wandelafstand van de Grote Markt en het station. Op het gelijkvloers is er voor dit appartement nog een extra grote autostaanplaats en in de kelder nog een berging die kan worden bijgekocht.
Er is een meerprijs van 40.000 Euro voor de afwerking van het modelappartement (upgrade keuken, elektriciteit en sanitair, maatkasten, schilderwerken, verlichtingsarmaturen). SPECIALE VOORWAARDEN VOOR DIT LAATSTE APPARTEMENT!
Alle vermelde prijzen zijn exclusief registratierechten of BTW. Contacteer ons voor meer info: - of

Structure : Badkamer (2) , Slaapkamer (3) , Toilet (2)

Voir la liste complète de ce projet.

  • Détail
  • Financier
1861272
€ 525.000
173,00 m²
2015
En demande
En demande
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Rumbeke

€ 575.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roeselare

€ 527.638,13

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roeselare

€ 550.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Roulers dans votre boïte mail