Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement à vendre Roeselare Sint-Alfonsusstraat 50

Sauvegardez
345.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Opbrengsteigendom op toplocatie! Interessante belegging

Publiez sur 03/04/2020

Appartement 2 Chambres.

In hartje Roeselare, op wandelafstand van het station en de markt, treffen we deze opbrengsteigendom aan, bestaande uit 2 ruime en lichtrijke appartementen + een garage. De appartementen werden volledig vernieuwd tussen 2001-2005 en afgewerkt met kwalitatieve materialen. De appartementen zijn met een vaste trap toegankelijk.

We treden de eigendom binnen via de algemene inkom. De inkom biedt toegang tot de trappenhal. Tevens bevinden er zich op het gelijkvloers 2 private bergingen, een fietsenberging + een garage met opp. van ca. 35 m². Via de trappenhal, bereiken we het 1ste verdiep, waar zich het eerste appartement bevindt. Het app. heeft een opp. van ca. 70-75 m². Via de inkomdeur bereiken we de lichtrijke woonkamer, voorzien van een eet- en zithoek. Aansluitend bevindt zich de open keuken, dewelke is voorzien van alle comfort (oven, kookplaat, gootsteen, dampkap, koelkast). Naast de keuken bevindt zich de gang, die toegang biedt tot 2 slpks. alsook de badk. Deze laatste werd voorzien van een lavabomeubel+ligbad+toilet.Via de trappenhal, bereiken we vervolgens het 2de verdiep, waar zich een appartement bevindt, identiek aan het appartement op het eerste verdiep.

Bouwtechnisch: PVC-ramen met dubbel glas, CV op aardgas, dakisolatie, ... APP 1, EPC 249 kWh/m² - APP 2, EPC 246 kWh/m² (opm. EPC-waarden dateren van vóór dakisolatie).Beide appartementen beschikken tevens over een geldig conformiteitsattest.

Beide appartementen alsook de garage zijn momenteel verhuurd en bieden een mooi rendement!! Bent u op zoek naar een waardevaste investering? Twijfel dan zeker niet ons te contacteren voor bijkomende info of huuropbrengsten!

Structure : Badkamer , Garage , Slaapkamer (2) , Toilet
  • Détail
  • Financier
2141726
€ 345.000
2001
Non
246 kWh/m²
/
Non
/
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roeselare

€ 324.750

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roeselare

€ 346.370

Appartement A vendre
Sauvegardez

Roeselare

€ 345.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Roulers dans votre boïte mail