Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Commercial à vendre Roeselare, Beversesteenweg 24 / 2

Sauvegardez
280.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Roeselare-stadskern. Uitstekend gelegen & zichtbaar COMMERCIEEL PAND - 143m² met groot terras - in combinatie exclusief wonen mogelijk - zeer recent!! Topligging.

Publiez sur 08/04/2019

Commercial.

KIJK EN KOOPDAG ZATERDAG 11 MEI van 15u tot 17u Roeselare-centrum : Commercieel pand uitstekend goed gelegen - trendy gelijkvloersappartement met 2-3 slpks momenteel met hip ingericht kapsalon stapvoets gelegen van het winkelgebeuren en openbaar vervoer. WOON en/of COMMERCIEEL PAND!!

Dit subliem- luxe appartement (143 m2) is gelegen in een heel verzorgde jonge residentie, je wordt verwelkomt in een aangename inkomhal met gastentoilet, via een glazen deur komt u terecht in een ruime woonruimte die warmte en rust uitstraalt.

De open karaktervolle keuken is op en top functioneel ingericht. ENKEL KANTOOR - PRAKTIJK ZONDER WONEN KAN HIER OOK OF COMBINATIE OF ENKEL WONEN Verder is het appartement nog voorzien van een comfortabele was- en bergruimte, een grootse badkamer en 2-3 heerlijke slaapkamers met veel lichtinval, kamers zijn hier voor 2 personen. Het aangename terras achteraan is voorzien van een zonneluifel.

Wat de praktijkruimte betreft is deze nu ingericht als een fantastische en hip kapsalon met allure, deze kan met gemak worden aangepast voor een ander beroep en eventueel voor een 3de ruime slaapkamer of kantoor. Parkeerproblemen zijn hier niet aanwezig, er kan een garage ev. staanplaats extra worden aangekocht of men kan het huurcontract overnemen voor een afgesloten garage (HP 85 euro/mnd). Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info.

Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand. En garanderen met veel plezier een klare kijk op (h)eerlijk vastgoed. T.


Structure : Badkamer , Berging , kantoorruimte (4) , Keuken , Toilet
  • Détail
  • Financier
1804312
€ 280.000
130,00 m²
144,00 m²
2006
Oui conformement à
Oui
172 kWh/m²
20151124-0001813744-1
Non
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A vendre
Sauvegardez

Roulers

€ 300.000

Commercial A vendre
Sauvegardez

Roulers

€ 290.400

Commercial A vendre
Sauvegardez

Roulers

€ 295.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Roeselare dans votre boïte mail