Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison non à vendre Roeselare Hugo Verrieststraat 52

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

AUTHENTIEKE BURGERWONING MET NIEUWE ELEMENTEN. Maar liefst 203 M2 woonplezier, 2-3 slaapkamers en aparte ruimtes voor praktijk, kantoor of hobby. TOPPER !

Publiez sur 05/09/2018

Maison 3 Chambres.

AUTHENTIEKE BURGERWONING MET NIEUWE ELEMENTEN. Maar liefst 203 M2 woonplezier, 2-3 slaapkamers en extra aparte ruimtes voor praktijk, kantoor of hobby. TOPPER !

Ontdek deze statige Burgerwoning van 1919 met unieke gerestaureerde voorgevel. Bachus en de wijnranken pronken bovenaan.
Het is een woning net als NR 54 die gebouwd is net na de oorlog met heel wat geschiedenis, zie Onroerend Erfgoed. UNIEKE WONING / SMAAKVOL.

Uniek bij het binnen stappen zijn de verzorgde ontvangstruimtes van +/-35 M2 met glazen kast (geslepen glas). Verder treft men de op te frissen leefruimte aan met zicht op de tuin. Kelder. Toilet. Eerste verdieping is recent vernieuwd. Hippe keuken met trap naar het salongedeelte in de zolder. + 2 aparte slaapkamers voorzien van douche. Toilet. De vloer is in epoxy. Op de zolder is er nog een leuke kamer. Heel wat elementen zijn hier uitstekend ingericht en instapklaar.

De tuin dient nog afgeschermd te worden van NR 54 maar is uitzonderlijk qua diepte pal in het centrum. De ligging van deze woning is uniek, dichtbij het station en de Markt, dichtbij de scholen en de winkelstraten. 

Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand. En garanderen met veel plezier een klare kijk op (h)eerlijk vastgoed. T.

Structure : 1ste verdiep , Badkamer (2) , inkomhal , Keuken , nachthal , Polyvalente ruimte , Slaapkamer (3) , Toilet , Traphal , Woonkamer (2) , Zolder
  • Détail
  • Financier
1720636
203,00 m²
240,00 m²
1919
Non
Oui
871 kWh/m²
/
Oui
Inventaire du patrimoine architectural
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Roulers dans votre boïte mail