Neuf appartement a vendre à Mar De Pulpi Fase 4 - Las Azacuras San Juan De Los Terreros Av. Europa 1

Sauvegardez
à partir de € 186.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Mar de Pulpi Fase 4 - Las Azacuras - Almeria

Publiez sur 01/07/2021

Appartement neuf 1 Chambre.

De zee kan van jou zijn! Mis onze speciale promotie niet. Uw strandhuis volledig uitgerust! Aktuele reeks volledige uitrusting nu inbegrepen in de prijs. 
Voel al de warmte, het licht en het welzijn van de Middellandse Zee in Mar de Pulpí Las Azucenas. Hier vindt u ruime gemeenschappelijke ruimtes met veel bomen en landschapsarchitectuur, woningen met veel ruimte en een ontwerp dat het prachtige heldere Andalusische klimaat benadrukt. Er zijn 2 grote zwembadzones van meer dan 5.000 m2 met voldoende zwemruimte voor zowel kinderen als volwassenen, verwarmde bubbelbaden en een palapa met een bar, relaxzone en WC's. Van noord naar zuid loopt een beek die door verschillende bruggen wordt overgestoken, en geflankeerd wordt door weelderige vegetatie en kronkelende wandelpaden, om een gebied te creëren voor wandelen, ontspanning en plezier. Voor de kinderen zijn er twee recreatiezones met een grote keuze aan spelletjes, balanceren, wippen en andere, plus een zwembad met waterglijbanen, waterstralen en paddestoelvormige watervallen. Volwassenen kunnen hun conditie op peil houden met het biomechanische trainingscircuit en de speeltuin, met onder andere petanca bowling, hinkelen en tapijt curling. Mis onze speciale promotie niet. Uw huis van alle gemakken voorzien! Een unieke kans om uw nieuwe strandhuis te kopen! 
SA002

Structure : Badkamer , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer , Terras , Woonkamer , Zwembad
  • Détail
  • Financier
3020553
Mar De Pulpi Fase 4 - Las Azacuras
à partir de € 186.000
70,00 m²
97,00 m²
2021
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

San Juan De Los Terreros

€ 150.000 - 200.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

San Juan De Los Terreros

€ 150.000 - 200.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

San Juan De Los Terreros

€ 157.000

Recevez en première les

Recevez en première les à San Juan De Los Terreros dans votre boïte mail

End Code