Neuf maison a vendre à Apartments Zielo - Residencial Monte Y Mar Santa Pola Calle Martinez 1

Sauvegardez
à partir de € 211.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Apartments Zielo - Residencial Monte Y Mar - Santa Pola

Publiez sur 13/11/2023

Maison neuve 2 Chambres.

Het is een huis dat het lineaire en moderne ontwerp dat ons bekende Vision-model kenmerkt, combineert. Zielo heeft de bijzonderheid geen buren achter of voor te hebben, met uitzicht op het zwembad dat de woning heeft.
Dit model heeft twee opties voor de verdeling van het interieur, waardoor er tot 3 slaapkamers en een solarium terras met eigen toegang vanuit het huis. In een van de slaapkamers is er een grote voorruit die praktisch de hele dag natuurlijk licht in de woning brengt. De woningen zijn verdeeld in twee hoogtes, duplex type, met een trap van treden in lineaire en eenvoudige afwerkingen. Buiten, heeft het een 30 m2 parking tuin en een achtertuin. Het heeft een gemeenschappelijk zwembad. Zielo staat u toe om de woning te configureren in 2 verschillende interieur distributie opties. Het huis kan worden verdeeld met 2 of 3 slaapkamers, met een semi-onafhankelijke of Amerikaanse keuken, 3 badkamers en een eigen solarium in elke woning. De binnenafwerking van de woning zal bestaan uit porseleinen materialen in warme tinten van Porcelanosa, met hoge keukenkasten en apparatuur inbegrepen. Zielo biedt de mogelijkheid om de kamers van het huis te verdelen volgens de voorkeuren van elke klant, er zijn verschillende ontwerpmogelijkheden.
- Optie Begane grond A met een slaapkamer, keuken geïntegreerd in de woonkamer en een badkamer + Bovenverdieping met 2 slaapkamers en suite, elk met een binnenbadkamer + solarium.
- Optie Begane grond B met semi-open keuken, woonkamer en een badkamer + Bovenverdieping met 2 slaapkamers en suite, elk met een binnenbadkamer + solarium.
SB337C

Structure : Badkamer (2) , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (2) , Terras , Woonkamer , Zwembad
  • Détail
  • Financier
3218264
Apartments Zielo - Residencial Monte Y Mar
à partir de € 211.000
94,00 m²
75,00 m²
2022
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

La Marina

€ 250.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Santa Pola dans votre boïte mail

End Code