Neuf maison a vendre à Schoonaarde

Sauvegardez
420.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Schoonaarde Savoir l'adresse?

Publiez sur 08/11/2021

Maison neuve 4 Chambres.

Bent u op zoek naar een nieuwe instapklare woning, lees dan hier verder.  U komt de woning binnen via de ruime inkomhal met gastentoilet.  Vervolgens is er een ruime berging. Van zodra u deze ruimtes door bent komt u in de grote en moderne keuken, deze heeft zicht op een mooie binnentuin. De keuken geeft de indruk van een mooie glazen koker die de voorwoonst verbindt met de achterbouw. In deze achterbouw kan men de eet en woonkamer terugvinden.  Een grote glaspartij met achterdeur is de toegang tot de grote tuien met aangelegd terras.  Heerlijk vertoeven in de zomer.  Op de 1 ste verdieping van de voorbouw is een badkamer met bad en douche.  Op de 2 de verdieping zijn nog 2 slaapkamers.  De Achterbouw is voorzien van een ruime zolder die kan dienen voor 1 tot 2 slaapkamers.  Wil u de plannen van deze woning bekijken, contacteer ons dan snel, voor de moment kan u zelf nog inspraak hebben op de afwerking.
referentie: 4350

Structure : Cave , Chambre à coucher (4) , Cuisine , Débarras , Garage , Inkomhal , Jardin , Nachthal , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
3111436
2 Façades
€ 420.000
205,00 m²
410,00 m²
Sud-ouest
Oui conformement à
Non
En demande
En demande
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Berlare

€ 418.542,3

Maison A vendre
Sauvegardez

Wichelen

€ 442.639

Maison A vendre
Sauvegardez

Berlare

€ 419.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Schoonaarde dans votre boïte mail

End Code