Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf projet a vendre in Schriek

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Schriek - Tulpenstraat Savoir l'adresse?

Publiez sur 31/10/2017

Projet neuf.

VAN HARTE WELKOM OP DE INFO AVOND OP WOENSDAG 5 JUNI 2019 - DOORLOPEND VANAF 18u TOT 20u IN DE KIJKWONING, Schriek, Schietboomplein 18 (gps: Tulpenstraat).  
Het woonproject ‘Schietboomplein’ kenmerkt zich door de groene pleintjes, autoluwe straten en een architectuur die naadloos aansluit in de landelijke omgeving. Dit alles op wandelafstand van het dorpscentrum en de dagelijkse voorzieningen (en scholen). De woonbuurt omvat zowel halfopen als gesloten energiezuinige nieuwbouwwoningen in een moderne pastoriestijl voorzien van carport of garage, tuin en grote zolder. Geniet van een volwaardige tuin met perceeloppervlaktes tussen ca. 255m² en 412m². De afwerking wordt voorzien op maat van de klant: kies zelf de tegels, binnendeuren, trappen, keuken, indeling badkamer, etc.

Prachtig project in een gezellig buurt nabij het centrum van Schriek. Vraag vrijblijvend de projectbrochure aan met de indelingsplannen van de verschillende woningen of maak een afspraak in de kijkwoning met de sales consultant Dounia Loyens:

Voir la liste complète de ce immobilier neuf projet.

  • Détail
  • Financier
1423480
4 Façades
Non
Pas d'application
Pas d'application
Construction permis
Zone d’habitat
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Heist-op-den-Berg

Projet A vendre
Sauvegardez

Haacht

Projet A vendre
Sauvegardez

Heist-op-den-Berg

Recevez en première les

Recevez en première les à Schriek dans votre boïte mail