Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison non à vendre Sint-Andries

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Sint-Andries

Publiez sur 17/01/2018

Maison 3 Chambres à l'étage 2.

Klassevol en prestigieus herenhuis te Brugge.  

Deze smaakvolle woning werd tot in de puntjes gerenoveerd (met uitzondering van de bovenste verdieping). Als bijkomende troef beschikt de woning over een volledig aangelegde en zongeoriënteerde tuin.

Dat tijdens de renovatie veel zorg werd besteed aan de duurzaamheid van de woning vertaalt zich in een gunstig energierapport.  De woning wordt verwarmd op gas en alle ramen werden uitgerust met dubbel glas. De zolder is geïsoleerd en er is ook een droge kelder.

De woning werd als volgt ingedeeld: stijlvolle inkom met bezoekerstoilet, verder op de benedenverdieping: leefruimte met mooie en moderne gashaard en ingebouwde kasten, volledig ingerichte leefkeuken en gezellige zithoek met zicht op de tuin.  De vloer gaat naadloos over van parket naar tegels.

Op de eerste verdieping vinden we een ruime en lichtrijke slaapkamer, de badkamer ( met bad, douche, lavabo, badkamermeubel en hangtoilet) en een indrukwekkende dressing.) en technische ruimte.

 Een vaste trap leidt naar het tweede verdiep waar mits enkele aanpassingen, 2 kamers in kunnen gecreeërd worden.

Door de centrale ligging bevinden bakker, beenhouwer, school en winkels zich op wandelafstand. Vlakbij huren de huidige bewoners een garage voor 55€/maand.

In deze woning geniet u van de grandeur van weleer in het comfort van vandaag, in de nabijheid van het commercieel centrum.

Structure : Cave , Chambre (3) , Dressing , Espace technique , Hall/inkom , Leefkeuken , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
1638617
Villa Etienne
2 Façades
178,00 m²
212,00 m²
1902
2014
Sud
2 Appartement 0
Oui non conformement à
Non
Oui
286 kWh/m²
20180109-0002023345-1
Non
Oui
Zone d’habitat
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Sint-Andries dans votre boïte mail