A vendre à Residentie César Sint-Idesbald Strandlaan 214

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Strandlaan, 8670 Sint-Idesbald

Publiez sur 12/11/2021

Projet neuf.

St. Idesbald is het culinaire centrum van Koksijde, als deelgemeente profileert het zich als voorname badstad met heel wat troeven. De gemeente beschikt over prachtige brede stranden, een leuke winkelcentrum en is qua restaurants en delicatessewinkels de foodie-hotspot van de Westkust. 

Centraal in de bruisende winkelstraat vinden we Residentie César, een architecturale parel op de hoek van de Strandlaan en de Smeyerslaan.

César moet een eyecatcher worden in het straatbeeld. De uitgepuurde architectuur omvat grote glaspartijen, gevelbekleding en houtaccenten. De residentie zal bestaan uit 15 entiteiten en een commerciële ruimte op het gelijkvloers.

Op het kelderverdiep zijn parkings en technische ruimtes voorzien, op het gelijkvloers is een ruime fietsenbering en afzonderlijke bergruimtes. Er werd bewust gekozen voor een variatie aan appartementen, er zijn zowel 1-,2- als 3 kamerappartementen beschikbaar, geschikt voor vaste bewoning, tweede verblijf alsook om te verhuren als investeringsappartement.

De stijlvolle uitstraling van de residentie en de duurzame materialen zowel binnen als buiten zorgen voor een perfecte harmonie om comfortabel in te wonen. De afwerking voldoet aan de wensen en behoeften van elke koper, volgens een uitgebreid lastenboek. Aankoop van een toegewezen berging en parking is verplicht.


Tijdelijke actie - Deze woningen komen in aanmerking voor het 6% verlaagd BTW-tarief!

  • Détail
  • Financier
3111929
Residentie César
2 façades
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Koksijde

Projet A vendre
Sauvegardez

Koksijde

Projet A vendre
Sauvegardez

Koksijde

Recevez en première les

Recevez en première les à Sint-Idesbald dans votre boïte mail