Neuf projet a vendre in Sint-Martens-Leerne Leernsesteenweg 284

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Leernsesteenweg, 9800 Sint-Martens-Leerne

Publiez sur 04/11/2021

Projet neuf 3 Chambres.

Dit project met 4 moderne woningen in Sint-Martens-Leerne wordt u te koop aangeboden door Access Estate. Voor meer informatie of een afspraak, contacteer uw vastgoedmedewerker Carla Vandorpe op 0475 ... (voir) of via mail op

Dit kleinschalige project bestaat uit vier moderne halfopen bebouwingen. Dankzij de slimme inplanting van de woningen beschikt elk lot over een grote tuin die ontzettend veel mogelijkheden biedt. De woningen staan elk op een zeer ruim stuk grond van minstens 1250m²!

Ook de locatie van dit project is een grote troef; uitstekend gelegen tussen Deinze en Gent, vlot bereikbaar vanuit alle windrichtingen en vlak bij verschillende recreatiemogelijkheden (fietsen, wandelen, golfen) en alle voorzieningen. De omgeving is prachtig groen en heerlijk rustgevend.

Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met apart toilet, een ruime, open leefruimte met zithoek, eetplaats en keuken, de inpandige garage en een berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 mooie slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De zolderverdieping kan worden ingevuld naar wens van de eigenaars, bijvoorbeeld met extra slaapkamers of een grote hobbyruimte.

Het ontwerp van de woningen is hedendaags en gezellig, mét oog voor het milieu. Dankzij een E-peil 30 en (reeds voorziene) zonnepanelen houdt deze woning rekening met de natuur en de toekomst. Ook wordt elke woning kwaliteitsvol afgewerkt en voorzien van alle comfort. Dit project heeft het werkelijk allemaal!

Lot 4 VERKOCHT!!!

Is uw interesse gewekt? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en details!

Structure : Chambre (3) , Cuisine , Garage , Inkom , Jardin , Leefruimte , Salle de bains , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
3030305
3 Façades
1250,00 m²
2022
Pas d'application
Pas d'application
30
Pas d'application
Non
Construction permis
Zone d’habitat
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Classe A
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A vendre
Sauvegardez

Aalst

€ 425.000

Commercial A louer
Sauvegardez

Aalst

€ 1.750

Maison A vendre
Sauvegardez

Los Nietos

€ 359.900

Recevez en première les

Recevez en première les à Sint-Martens-Leerne dans votre boïte mail

End Code