Maison non à vendre Stasegem Boekweitstraat 7

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Boekweitstraat, 8530 Stasegem

Publiez sur 09/07/2013

Maison 3 Chambres.

Deze uiterst verzorgde en eerder luxueus ingerichte woning bevindt zich in een doodlopende straat op een steenworp van het natuur- en recreatiedomein 'De Gavers'.
Vanuit de mooie inkomhal met bezoekerstoilet komen we (via een moderne, glazen deur) in de leefruimte met de eetplaats en het salon met sierhaard op gas en natuurstenen schoorsteenmantel. Aansluitend aan de eetplaats is er een gezellige zithoek met zicht en directe toegang (schuifraam) tot het terras en de zuid-west-gerichte tuin. Er is een terras, aansluitend bij de woning (een gedeelte overdekt), een tuinhuis en een late-avond-terras, iets dieper in de tuin.
Achteraan (eveneens met zicht op de tuin) is er de volledig geïnstalleerde keuken (met o.a. ingebouwde frigo, oven, microgolf, vaatwas,...), afgewerkt met werkbladen in graniet.
Rechts van de woning is er de garage (met elektrisch bediende, sectionale poort) met achteraan de wasplaats met douchemogelijkheid.
Boven zijn er 3 slaapkamers. deze zijn nu ingericht als slaapkamer, een tweede als dressing (ingebouwde kasten) en een derde als bureel (eveneens met ingebouwde kasten). Alle kamers hebben een laminaatvloer, CV en draai-kip-ramen met hoogrendementsglas, vaste horren en rolluiken. De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche, een badkamermeubel met dubbele wastafel en een 2de toilet (hangtoilet). Er is eveneens een goed geïsoleerde zolder.
Deze woning is zeer energiezuinig (EPC:191), ook mede door de moderne condensatiebrander op gas. Bovendien is er dag- en nachttarief elektriciteit (met nieuwe elektriciteitskast!) en de mogelijkheid van regenwater.
Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
873244
170,00 m²
105,00 m²
206,00 m²
1978
Zuidwest
Oui
191 kWh/m²
icon epc epc_B
20130707-0001404795-00000001-7
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Stasegem dans votre boïte mail

End Code