Neuf projet a vendre in Tienen

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Tienen - Donysite Savoir l'adresse?

Publiez sur 28/01/2022

Projet neuf.

Dony telt 5 woningen met een eigen tuin en terras die allemaal te midden van een groene oase liggen in het centrum van Tienen. Met een vloeroppervlakte van 166 vierkante meter en drie slaapkamers bieden de woningen voldoende ruimte voor elk gezinslid. Elke woning heeft een eigen achtertuin, alsook een terras aan de voorzijde te midden van de groene stadsoase. 

Dony zet sterk in op beleving, rust en sociale interactie tussen buren. Dankzij een gemeenschappelijke moestuin, een polyvalente ruimte en een luchtige hof is er een belevingsplek voor iedereen. Rijke, gevarieerde en afwisselende bomen en planten bepalen mee het karakter van de site en maken van de buitenruimtes echte verblijfsruimtes voor alle bewoners.

Dankzij het vele groen, kwalitatieve voorzieningen én sociale contacten wordt het in Dony gezond en gezellig wonen, pal in het centrum van de tintelende suikerstad.

  • Détail
  • Financier
3033346
4 Façades
Pas d'application
Pas d'application
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Tienen

Recevez en première les

Recevez en première les à Tirlemont dans votre boïte mail

End Code