Maison non à vendre Tongeren Sint-Truidersteenweg 110

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

POLYVALENT GEBOUW (+/- 270M²), AANGENAME COMBINATIE VAN WOONST EN PRAKTIJKRUIMTE, OP EEN RUIM PERCEEL VAN 12A90A GELEGEN. GUNSTIGE EPC-SCORE (265 kWh/M²).

Publiez sur 22/05/2021

Maison 4 Chambres.

Bent u op zoek naar een ruime woning met een goede bereikbaarheid? Deze woning biedt een mooie opportuniteit voor de vrije beroeper. Nieuwsgierig? Lees snel verder over wat dit gebouw allemaal te bieden heeft !

De woning is opgesplitst met 2 toegangshallen. De linkerzijde, voorzien van gastentoilet en wachtruimte, geeft toegang tot de praktijkruimte (voormalige dokterspraktijk), de hal aan de rechterzijde geeft toegang tot het privé gedeelte. Zo kan men wonen en werken optimaal gescheiden houden.

Op het gelijkvloers staat alles in het teken van deze ruime praktijkruimte. Een hedendaagse indeling voor de ontvangst van cliënteel, aansluitend zijn er twee grote ruimtes welke men naar eigen behoeve kan indelen. Aan de voorzijde beschikt men over 2 aparte parkeerplaatsen.

Op de verdieping treft men een huiselijke sfeer waar men alle comfort kan vinden.
De aparte hal geeft toegang tot de zeer ruime woonkamer (+/- 46m²) die doorloopt over de totale diepte van de woning, zo heeft men continu een aangenaam lichtinval.
De woonkamer, voorzien van airconditioning, is onderverdeeld in een zit- en eetgedeelte. Vervolgens is er een aparte keuken voorzien met tevens een apart eetgedeelte. Middels het balkon aan de achterzijde kunt u al optimaal genieten op een zomerse dag.

De tweede verdieping betreedt men via de nachthal, voorzien van apart toilet. Deze verdieping biedt 4 slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers aan de achterzijde gelegen, met zicht op de rustgevende tuin.
De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo met inbouw-meubel en een ligbad met douchescherm.

Via de vlizotrap kan men de zolder bereiken welke veel potentieel biedt naar opslagruimte.

De kelder is onderverdeeld in verschillende vertrekken, waaronder een kleine technische ruimte waar de C.V.-installatie (BUDERUS – aardgas) geïnstalleerd is, een bergruimte, een wasruimte en de inpandige garage. Deze ruime garage (+/- 42m²) biedt de mogelijkheid om 2 wagens te parkeren en is tevens voorzien van een automatische poort.

De tuin met een heuse parksfeer geeft een aangename rust, mede door de aanplanting en situering ten opzicht van de woning.

Het gebouw is juist buiten het stadscentrum gelegen, en beschikt over alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Ook de verbinding naar de autosnelweg en openbaar vervoer is nabij gelegen.

Nieuwsgierig naar wat dit pand nog te bieden heeft? Maak dan snel een afspraak via 0471 ... (voir) of
 

Structure : Badkamer , Bureau , Garage , Inkomhal (2) , Kelder , Keuken , Nachthal (2) , Polyvalente ruimte (2) , Slaapkamer (4) , Toilet (3) , Woonkamer , Zolder
  • Détail
  • Financier
2838323
1290,00 m²
1984
Oui conformement à
Non
Oui
265 kWh/m²
icon epc epc_C
20200929-0002320429-RES-1
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Tongres dans votre boïte mail

End Code