Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Projet neuf a vendre à Tremelo

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Tremelo Savoir l'adresse?

Publiez sur 16/03/2018

Projet neuf.

Verkaveling Bollo: 4 half-open Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woningen en 3 bouwgronden voor open bebouwingen.

De bouw van de 4 woningen start in mei 2019.

De half-open woningen worden gebouwd door aannemer/ontwikkelaar DCP.  Gelijkvloers zijn de woningen ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, ruime living en open keuken met aansluitend een berging. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers zijn en een badkamer. Daarnaast is er een mogelijkheid om een vaste trap naar de zolder te laten maken door de ontwikkelaar en op die manier extra slaapkamers of andere ruimtes te creëren. De tuin wordt genivelleerd met goede grond.

Op de 2 resterende bouwgronden voor open bebouwingen kunnen wij voor u, indien gewenst, ook een woning bouwen. Deze gronden kan u terugvinden onder de rubriek te koop.

Voor meer informatie of een afspraak op kantoor, bel U kan ook een afspraak maken om één van onze KIJKWONINGEN te bezoeken !!!!!

  • Détail
  • Financier
1543890
Pas d'application
Pas d'application
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Schriek

Projet A vendre
Sauvegardez

Haacht

Projet A vendre
Sauvegardez

Wezemaal

Recevez en première les

Recevez en première les à Tremelo dans votre boïte mail