Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf maison a vendre à Villamartin Avenida 2

Sauvegardez
180.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Avenida, 03189 Villamartin

Publiez sur 17/04/2019

Maison neuve.

Deze woningens zijn beschikbaar naar keuze met 2 of 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Er komen in totaal 73 woningen, verdeeld over drie fasen. 

Er is een gemeenschappelijk zwembad in de residentie, meer het is eveneens mogelijk om een privé zwembad op het perceel te laten bouwen. 

Deze met zorg uitgekozen locatie maakt het u mogelijk om in het beste comfort van alle troeven die de Costa Blanca u te bieden heeft te genieten.

Op het solarium kan u zalig tot rust komen en uitkijken op de omgeving.

Na slechts 5-10 minuten rijden bent u aan de prachtige stranden van Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig en Campoamor ...

Villamartín is een mooie woonwijk in Orihuela Costa uitgerust met alle voorzieningen en gelegen tussen de golfbanen en de zee.

In deze omgeving is het uiterst populaire winkelcentrum La Zenia Boulevard. De bushalte is eveneens op wandelafstand; zo geraakt u zonder eigen wagen zowel in de stad, naar het strand, La Zenia boulevard, enz. 

De golfbaan van Villamartin, de Golfclub Real Campoamor en de golfbaan Las Ramblas, liggen vlakbij. De omgeving biedt o.a. diverse scholen, winkelcentra, restaurants, apotheken, enz. die het verblijf heel het jaar door aantrekkelijk maken. 

Zeker een bezoekje waard

  • Détail
  • Financier
1807804
€ 180.000
2019
En demande
En demande
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Villamartin

€ 198.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Villamartin

€ 190.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Villamartin

€ 175.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Villamartin dans votre boïte mail