Maison de vacances non à vendre Vinkt Aarseleweg 46

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Riante bungalow met 3 slaapkamers

Publiez sur 24/06/2021

Maison De Vacances 3 Chambres.

Verzorgde bungalow in een rustige straat te Vinkt, in de nabijheid van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. U krijgt meteen een eerste goede indruk door de verzorgde voortuin en oprit, die parking biedt aan meerdere wagens. U betreedt de woning via de ruime inkomhal met vestiaire, die de centrale as vormt doorheen de woning. De lichtrijke leefruimte met zithoek en eethoek, is voorzien van een haard en grenst aan de keuken. De half geïnstalleerde keuken biedt een rechtstreekse toegang tot de tuin, vormt het kloppende hart van de woning. Verder omvat deze woning drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en lavabomeubel, een gastentoilet, een kleine bergruimte, een ruime kelder. U komt volledig tot rust in de tuin. De gemetste garage met atelierruimte biedt voldoende ruimte voor een wagen en de atelierruimte als hobbyruimte. Heeft u interesse in deze open bebouwing ?
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Wim op 0492 ... (voir)

Structure : Badkamer , Berging , Bureau , Dienstenhal , Garage , Kelder , Keuken , Opslagruimte , Slaapkamer (3) , Toilet , Woonkamer (2)
  • Détail
  • Financier
2032534
199,00 m²
199,00 m²
1000,00 m²
1958
Oui
1298 kWh/m²
icon epc epc_F
2213258
Construction permis
Pas d'application
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Vinkt dans votre boïte mail

End Code