Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartement a vendre à City Gardens I Waregem Stormestraat 99 / 1.1

Sauvegardez
315.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Stormestraat, 8790 Waregem

Publiez sur 10/04/2019

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 1.

Prachtig nieuwbouw 2 slaapkamer appartement te Waregem, in hartje centrum in Residentie ‘City Gardens’

2-slaapkamerappartement van 92 m² + 16 m² terras, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend-, middag- als avondzon en is er veel lichtinval.

Het project City Gardens wordt opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen.
De residentie werd ontworpen door Goedefroo+Goedefroo architecten in een hedendaagse en tijdloze architectuur met veel lichtinval dat zorgt voor een aangename leefomgeving.

U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur. Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17. De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, genaamd City Gardens I, het ander gebouw aan de Meersstraat, genaamd City Gardens II. Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit uw appartement zicht heeft op een groene binnentuin. Er wordt extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Verder heeft elke bewoner van de residentie, toegang tot de privé fitnessruimte.

Er worden ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, alsook voor de vloerafwerking (parket is inbegrepen).  Op deze manier kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen. Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse - of kelderverdieping.


Structure : Badkamer , Berging (2) , Chambre à coucher (2) , Keuken , Terras (2) , Toilet , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
1805215
City Gardens I
€ 315.000
92,00 m²
92,00 m²
108,00 m²
2018
1 Appartement 1.1
Oui conformement à
Non
/
/
Non
Construction permis
Terrain d’habitation
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 335.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 300.000 - 350.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 300.000 - 350.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Waregem dans votre boïte mail