Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement neuf a vendre à Waregem, Keukeldam 60 / 11

Sauvegardez
395.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Keukeldam, 8790 Waregem

Publiez sur 17/04/2019

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 1.

Residentie ALBATROS te Waregem - prachtig appartement van 139 m² + zonnig terras van 19,6 m²

Dit appartement bevindt zich in residentie Albatros, gelegen in de Keukeldam. Residentie Albatros bestaat uit 16 appartementen waarvan reeds 10 appartementen bewoond zijn. De Grote Markt van Waregem bevindt zich op wandelafstand.

Dit prachtig appartement van 139 m² bevindt zich op het 1ste verdiep.  Een super grote troef van dit appartement is het feit dat het over een ZUID georiënteerd terras beschikt van 19,6 m². 

Zodra u binnenkomt, ervaart u hoe lichtrijk en zonnig dit appartement is. U wordt er werkelijk helemaal optimistisch van. De leefruimte is 1 grote ruimte met een open ingerichte keuken, eetplaats en salon. In de ruime inkomhal bevindt zich het apart gastentoilet en berging waar alle technieken terug te vinden zijn, en waar u uw wasmachine en droogkast kan plaatsen. Dit appartement beschikt over 2 grote slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft ook een douchekamer met wastafel.  De tweede slaapkamer heeft ook een badkamer met inloopdouche, wastafel en nachttoilet. 

In de vraagprijs is de VERDERE AFWERKING INBEGREPEN van vloerbedekking, keuken, badkamer, toilet, deuren, enz... Het GROTE VOORDEEL voor u is dat u nog zelf de materialen en afwerking kan bepalen.

Bent u benieuwd ? Wacht niet en mail ons op of bel 0499/, dan maken wij totaal vrijblijvend een afspraak op een dag en uur dat u het beste past.

Ter info : U heeft de mogelijkheid om ook een grote ondergrondse garagebox bij te kopen (individuele ondergrondse berging is verplicht bij te kopen).


Structure : Badkamer , Berging , Chambre à coucher (2) , Eetkamer , Keuken , Terras , Toilet (2) , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
1807813
Residentie Albatros
€ 395.000
79 000,00 €
139,90 m²
139,90 m²
159,50 m²
2015
Zuid
1 Appartement 1.3
Oui conformement à
En demande
En demande
54
Construction permis
Terrain d’habitation
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 400.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 395.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 377.909

Recevez en première les

Recevez en première les à Waregem dans votre boïte mail