Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Neuf appartement a vendre à Residentie Albatros Waregem Keukeldam 60 / 41

Sauvegardez
400.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Keukeldam, 8790 Waregem

Publiez sur 28/06/2019

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 4.

BEZOEK tijdens INFO- en KIJKMOMENT - zondag 20/10/19 - 14 uur -> 18 uur

Residentie ALBATROS te Waregem - prachtige penthouse van 124 m² + zonnig terras van 25,25 m²

Deze prachtige penthouse van 124 m² bevindt zich op het 4de verdiep van residentie Albatros, gelegen op de hoek van de Keukeldam en de Damweg, tegenover Park Baron Casier. Residentie Albatros bestaat uit 16 appartementen waarvan reeds 10 appartementen bewoond zijn. De Grote Markt van Waregem bevindt zich op wandelafstand. Een super grote troef van dit appartement is het feit dat het over een ZUID georiënteerd terras beschikt van 25 m² met een gigantisch mooi zicht over Waregem. 

Zodra u binnenkomt, ervaart u hoe lichtrijk en zonnig deze penthouse is. U wordt er werkelijk helemaal optimistisch van. De leefruimte is 1 grote ruimte met een open ingerichte keuken, eetplaats en salon met voorziening voor een gashaard (wat uniek is in een appartement).
Daarnaast beschikt u over 1 grote slaapkamer met zicht op Park Baron Casier + 1 grote slaapkamer met zicht op de Gaverbeek.  U vindt er ook nog een gastentoilet + een ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en nachttoilet.  Aansluitend aan de keuken bevindt zich een bergruimte waar u een wasmachine en droogkast kan herbergen.

In de vraagprijs is de VERDERE AFWERKING INBEGREPEN van vloerbedekking, keuken, badkamer, toilet, deuren, enz... Het GROTE VOORDEEL voor u is dat u nog zelf de materialen en afwerking kan bepalen.

Bent u benieuwd ? Wacht niet en mail ons op of bel 0499/, dan maken wij totaal vrijblijvend een afspraak op een dag en uur dat u het beste past.

Ter info : U heeft de mogelijkheid om ook een grote ondergrondse garagebox bij te kopen (individuele ondergrondse berging is verplicht bij te kopen).
 

Structure : Badkamer , Berging , Chambre à coucher (2) , Eetkamer , Keuken , Open haard , Salon , Terras , Toilet (2)
  • Détail
  • Financier
1872268
Residentie Albatros
€ 400.000
80 000,00 €
123,98 m²
123,98 m²
149,23 m²
2015
Zuidwest
4
Oui conformement à
En demande
En demande
54
Construction permis
Terrain d’habitation
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 395.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 377.909

Appartement A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 377.909

Recevez en première les

Recevez en première les à Waregem dans votre boïte mail