Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

A vendre à Residentie City Gardens Ii Waregem Meersstraat 60

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Meersstraat, 8790 Waregem

Publiez sur 07/11/2018

Projet neuf.

Het project City Gardens wordt opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen.
De residentie werd ontworpen door Goedefroo+Goedefroo architecten in een hedendaagse en tijdloze architectuur met veel lichtinval dat zorgt voor een aangename leefomgeving.

U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur.
Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17.
De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, genaamd City Gardens I, het ander gebouw aan de Meersstraat, genaamd City Gardens II.
Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit uw appartement zicht heeft op een groene binnentuin.

Er wordt extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Verder heeft elke bewoner van de residentie, toegang tot de privé fitnessruimte en geniet u van zowel een terras aan de voorkant als aan de achterkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend-, middag- als avondzon en is er veel lichtinval.

Er worden ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, alsook voor de vloerafwerking (parket is inbegrepen).  Op deze manier kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen.

In totaal zijn er 18 appartementen en 3 handelsruimtes voorzien, verdeeld over de 2 gebouwen. U heeft de keuze tussen 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen waarbij ruimte, comfort en een hoogstaande afwerking steeds centraal staan. Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse - of kelderverdieping.

1-slaapkamerappartement: vanaf € 185 000 (excl. kosten)
2-slaapkamerappartement: vanaf € 300 000 (excl. kosten)
3-slaapkamerappartement: vanaf € 405 000 (excl. kosten)

Wenst u totaal vrijblijvend de plannen eens te bekijken ? Dit kan zonder verplichtingen, mail ons op of bel 0499/, dan maken wij totaal vrijblijvend een afspraak op een dag en uur dat u het beste past. 

  • Détail
  • Financier
1744565
Residentie City Gardens Ii
2 façades
€ 185.000
2018
Oui conformement à
Pas d'application
Pas d'application
Non
Construction permis
Terrain d’habitation
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 150.000 - 200.000

Projet A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 177.212

Projet A vendre
Sauvegardez

Waregem

€ 167.500

Recevez en première les

Recevez en première les à Waregem dans votre boïte mail