Maison non à vendre Westende Scholeksterlaan 5

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Scholeksterlaan , 8434 Westende

Publiez sur 29/09/2012

Maison 3 Chambres.

Gelegen in een verkaveling te Westende dorp in een autoluwe straat.

De villa, met 800m2 grondoppervlakte is gebouwd in 1996 en heeft alle kenmerken en troeven van een eigentijdse woning. De indeling is als volgt; ruime inkomhal, toilet, living en eetplaats met haard op gas, aan de living is eveneens een ruime veranda bijgebouwd, ingerichte keuken, ruime berging, bijkeuken die toegang geeft naar de ruime garage. Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers elk met aansluiting van water en een heel grote en ingerichte badkamer met ligbad en douche. Ook op de eerste verdieping is nog een berging voorzien waar ook de verwarmingsketel staat. Een toegangkelijke zolder die werd geisoleerd via de vloer over de hele woonoppervlakte.
De tuin is eveneens een pareltje, volledig onderhouden met een waaier aan bloemen. Een kleine serre en tuinhuisje zijn aanwezig. EPC in aanvraag.

Structure : Bureau , Chambre à coucher (3) , Cuisine (2) , Débarras , Garage , Jardin , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
646974
800,00 m²
1996
Sud
Oui non conformement à
Oui
Oui
En demande
En demande
Construction permis
Zone d’habitat
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Westende dans votre boïte mail

End Code