Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Maison à vendre Wingene, Volderstraat 4

Sauvegardez
335.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Volderstraat, 8750 Wingene

Publiez sur 22/05/2019

Maison 4 Chambres.

Wie op zoek is naar een moderne ruime gezinswoning met het nodige leefcomfort in een kindvriendelijke woonomgeving vindt hier wat hij zoekt. Deze recent gebouwde woning heeft een aangename, heldere leefruimte met een living van ca. 45 m² en een aansluitende open keuken en telt 4 slaapkamers. Enkel de finishing touch naar schilderwerken en tuin, laten we aan de smaak van de nieuwe bewoners. Op wandelafstand van school, kleinhandel, dorpscentrum,...en met een vlotte verbinding richting Brugge.
INDELING
Gelijkvloers met hall en toilet, living met plaats voor zithoek en eetplaats, en volledig ingerichte kwaliteitskeuken met ontbijthoek. Via de keuken is er directe toegang tot de wasplaats, berging en de garage met automatische sectionaalpoort. Vanuit living en keuken stap je via de schuiframen makkelijk de tuin in.
Verdieping met nachthall en toilet, 4 slaapkamers waarvan nu 1 als bureel is ingericht en badkamer met inloopdouche, ligbad en lavabomeubel.
Uitschuiftrap naar de zolder.
Oprit voor de woning en voortuin(nog wat verder aan te leggen).
OPGELET!!! google maps geeft verkeerdelijk de locatie van de Volderstraat  in Tielt door, hoewel het adres Volderstraat 4 in Zwevezele staat ingegeven. Wij kunnen google helaas niet aanpassen maar inmiddels hebben we op de site twee extra plans ingelast, onder meer bij de afbeedldingen, met aanduiding van de exacte locatie.  Voor de juiste locatie geeft u best via GPS de Yzerbergstraat in, zo nodig. (de Volderstraat is de tweede zijstraat van deze straat gezien vanaf de ‘Hille’).

Structure : Badkamer , Garage , Slaapkamer (4)
  • Détail
  • Financier
1850047
€ 335.000
172,00 m²
365,00 m²
2014
En demande
En demande
Oui
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Maison A vendre
Sauvegardez

Wingene

€ 343.449

Maison A vendre
Sauvegardez

Wingene

€ 315.000

Maison A vendre
Sauvegardez

Wingene

€ 350.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Wingene dans votre boïte mail