Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

4 maisons neuves a vendre a Ypres Oude Kortrijkstraat 16

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Oude Kortrijkstraat , 8900 Ieper

Publiez sur 02/10/2018

Projet neuf 3 Chambres.

Zuivere, strakke lijnen en energiezuinige technieken. Maak kennis met deze moderne woningen in Ieper. Sleutel-op-de-deur.

5 nieuwbouwwoningen in een strakke stijl. Die worden gebouwd op de sympathieke nieuwe verkaveling langs de Oude Kortrijkstraat. De hedendaagse architectuur met hoogstaande materialen blinkt uit in energiezuinigheid. In elke fase van het ontwerp en van de uitvoering staat een optimale isolatie en een lage energiefactuur centraal. De visie past perfect in de groene en kindvriendelijke omgeving.

Het mooie volume met zadeldak zorgt met een aantal glaspartijen voor een ruime lichtinval in de leefruimte. Op het gelijkvloers geniet je ook van een aparte berging aan de keuken en een inpandige garage. Neem je de trap naar boven, dan ontdek je drie slaapkamers met een badkamer met zowel bad als douche. De afwerking gebeurt volgens je eigen smaak en wensen, sowieso geniet je al van ons mooie standaardpakket. Meer weten? Geef ons een seintje.

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
1712543
West
Non
Pas d'application
Pas d'application
Non
/
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Projet A vendre
Sauvegardez

Ieper

Projet A vendre
Sauvegardez

Ieper

Projet A vendre
Sauvegardez

Ieper

Recevez en première les

Recevez en première les à Ypres dans votre boïte mail