Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Appartement à vendre Zaventem Jozef van Damstraat 6

Sauvegardez
240.000
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Nieuwbouw assistentiewoning

Publiez sur 10/09/2020

Appartement 1 Chambre à l'étage 1.

Deze mooie nieuwbouw assistentiewoning, opgeleverd eind 2019, is gelegen te Zaventem (Sint-Stevens-Woluwé) naast het gelijknamige woon-zorgcentrum Woluwe Promenade. De flat is volledig geschilderd en voorzien van gordijnen en verlichting. Dankzij de zonnepanelen zullen de kosten voor energie zeer laag zijn.
De opstart is kortelings voorzien.
De flat beschikt over een aangename woonkamer met balkon, moderne open keuken met oven/microgolf, koelkast, keramische kookplaat en vaatwasmachine. In de woonkamer bevindt zich een ingemaakte kast waar wasmachine en droogkast kunnen staan. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. In de ruime slaapkamer is er een aansluiting voor tv voorzien.
De inkomhal beschikt over een automatische pakjesdienst waar bestellingen afgeleverd kunnen worden, u kan ze dan ophalen wanneer het u past.
Deze assistentiewoning is verder uitgerust met een alarmsysteem met een 24/7 permanentie van een verpleegkundige. Verder is er een polyvalente ruimte voorzien en vlotte toegang tot het rusthuis. Daarnaast bevindt de woning zich in een gezellige omgeving in het groen met verschillende winkels en horecazaken in de buurt. Ook het centrum van Brussel is vlot te bereiken met het openbaar vervoer, dankzij de aanwezigheid van verschillende bushaltes op wandelafstand en de metro op slechts 10 minuten. Tenslotte wordt de uitbating van deze assistentiewoning verzorgd door Armonea, de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg in België.

Structure : Badkamer , Slaapkamer , Toilet
  • Détail
  • Financier
2284196
€ 240.000
56,00 m²
2019
1
Oui conformement à
70 kWh/m²
/
/
Pas d'application
/
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Appartement A vendre
Sauvegardez

Machelen

€ 236.000

Appartement A vendre
Sauvegardez

Neder-Over-Heembeek

€ 223.900

Appartement A vendre
Sauvegardez

Vilvoorde

€ 215.000

Recevez en première les

Recevez en première les à Zaventem dans votre boïte mail