4 maisons immobilier neuf a vendre a Zemst Heidestraat 3

Sauvegardez
  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet - Heidestraat, 1980 Zemst

Publiez sur 30/10/2023

Projet neuf.

Welkom in de kleinste deelgemeente van Zemst. In de Heidestraat, woon je rustig maar overal dichtbij en geniet je van prachtig zicht op de velden. Hier bouwt Danneels 6 ruime halfopen bebouwingen in hedendaagse stijl.

Bouwen doen we BEN, met energiezuinige en sterk isolerende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt niet enkel voor een lagere energiefactuur, het verhoogt ook jouw wooncomfort en zorgt voor een gezond binnenklimaat. 

Een lichtrijke woonkamer, ingerichte eilandkeuken, zongerichte tuin, gezellig terras én prachtig zicht, 4 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, ligbad en wastafel, geothermie, vloerverwarming, zonnepanelen, … deze woningen hebben het allemaal.

Er is een vaste trap voorzien naar de ruime dakverdieping, waar een extra badkamer kan worden ingericht. Naast de woning wordt een carport voorzien en ook jouw terras en oprit worden aangelegd.

Met Danneels bouw je op een toplocatie, zonder bouwstress. De totaalprijs en de opleveringstermijn van jouw nieuwe woning ligt vast en jouw klantenbegeleider staat voor je klaar.

  • Détail
  • Fichiers
  • Financier
3179851
2022
Ouest
99 kWh/m²
icon epc epc_A
/
15
Construction permis
Pas d'application
/
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Biens similaires

Commercial A vendre
Sauvegardez

Aalst

€ 425.000

Commercial A louer
Sauvegardez

Roeselare

€ 800 - 900

Commercial A louer
Sauvegardez

Aalst

€ 1.750

Recevez en première les

Recevez en première les à Zemst dans votre boïte mail

End Code