Neuf appartement non à vendre à Zwijnaarde Rijvisschestraat 126

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

à vendre chez Landbergh: appartement à Zwijnaarde

Publiez sur 16/06/2021

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 1.

Dit nieuwbouwappartement op de eerste verdieping van Urban Villa D maakt deel uit van het Rijvisschehof te Zwijnaarde, waar U kan genieten van een groen en rustgevende parklandschap. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 103m² met zonneterrassen van samen 31m² .
De indeling van het appartement is als volgt: via de inkom bereikt u de met lichtrijke eet- en leefruimte met een open keuken. De grote raampartijen met schuifdeur biedt een rechtstreekse toegang tot het aanpalende terras. Ook de eerste slaapkamer staat in directe verbinding met dit ruime terras.
Aan de andere kant grenst het tweede terras aan de master bedroom. Daarnaast vindt u er een badkamer met wastafel en douche, een berging en een gastentoilet. Het appartement is uitgerust met vloerverwarming voor een optimaal ruimtegebruik. 
In de ondergrondse verdieping vindt u naast de privatieve bergingen liefst 77 parkeerplaatsen.
Ingeplant in een groen woonpark met een stijlvol aangelegde vijver, biedt het Rijvisschehof u een standingvolle thuis op een uitermate goed bereikbare ligging. Het project grenst aan het Parkbos en biedt idyllische wandelroutes langs het Kasteel Rijvissche, het Rijvissche Park en het De Ghellinckpark.
Via de nabijgelegen bus- en tramhalte staat u in een mum van tijd in het historische centrum van Gent. Ook diverse scholen, winkels, diensten en anderen zijn slechts een fiets- of wandeltocht verwijderd.
Een bijkomende troef is de nabijheid van de fiets- en wandelbrug die Zwijnaarde, De Pinte en Sint-Martens-Latem verbindt met het zuiden van Gent. Zo bereikt u vlot en veilig de stad en haar belangrijkste station, Gent-Sint-Pietersstation. Ook het centrum van Zwijnaarde en Sint-Denijs-Westrem liggen er op fietsafstand. De opritten van de R4, de E40 en de E17 bevinden zich op minder dan 5 minuten rijden.
Op zoek naar een architecturale parel, badend in het licht en groen op een sublieme uitvalsbasis te Zwijnaarde? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over het nieuwe Rijvisschehof.
 

Structure : Chambre à coucher (2) , Cuisine , Débarras , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes
  • Détail
  • Financier
3005585
2 Façades
47 694,00 €
103,00 m²
103,00 m²
2021
Sud
1
Oui conformement à
Non
Oui
En demande
En demande
35
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Zwijnaarde dans votre boïte mail

End Code