Vendu à Residentie Parkbos - Appartementen Zwijnaarde Grotesteenweg-Noord 5

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Projet architectrurale au bord de la future parc Parkbos

Publiez sur 09/06/2021

Projet neuf.

Residentie Parkbos is een ontwikkeling bestaande uit 32 appartementen en 8 parkwoningen grenzend aan het toekomstig Parkbos in Zwijnaarde. De sterke ligging wordt gekenmerkt door haar vlotte bereikbaarheid via de E40, E17, R4 en N60 en dit op een boogscheut van het centrum van Zwijnaarde. Bovendien wordt het sterk bejubelde Parkbos de komende jaren verder uitgebreid tot tegen de gemeenschappelijke tuin zodat de bewoners een rechtstreekse connectie krijgen tot het enorme parkgebied.
Bij de ontwikkeling werd aan bijzondere aandacht besteed aan tijdloze architectuur met de keuze van duurzame materialen en pure lijnen. Daarnaast werden de indelingen van de verschillende woongelegenheden vakkundig gefinetuned zodat alles mooi in mekaar past. Desalniettemin werd de individuele binnenafwerking niet uit het oog verloren. Er werd gekozen voor ruime afwerkingsbudgetten en een fijne selectie van kwalitatieve afwerkingsmaterialen.
Bovendien werd ervoor gekozen om in een ruime, ondergrondse parkeerverdieping voldoende plaats te voorzien voor alle fietsen en wagens zodat de vrije bovengrondse ruimte optimaal kan worden benut voor het stijlvol, aangelegde privépark.
Residentie Parkbos heeft een gezonde variatie van appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en parkwoningen, allen met ruime zonneterrassen, verre zichten en voldoende privacy. Bijzondere voorwaarden voor investeerders! De oplevering is voorzien in mei 2019.
U vindt het overzicht met beschikbare appartementen op: WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (voir)


  • Détail
  • Financier
1323057
Residentie Parkbos - Appartementen
2 Façades
2019
Oui conformement à
Non
Oui
Pas d'application
Pas d'application
50
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Zwijnaarde dans votre boïte mail

End Code