Ce site utilise des cookies afin d’optimiser votre expérience utilisateur. En utilisant ce site vous acceptez l’utilisation de Cookies. Plus d'info

Belgen jagen huizenprijzen in Zeeuws-Vlaanderen op

vendredi 12 avril 2013 13:42
Belgen jagen huizenprijzen in Zeeuws-Vlaanderen op

“Stijging met acht procent is een uitzondering” 

In Zeeuws-Vlaanderen zijn in het eerste kwartaal van 2013 de huizenprijzen met acht procent gestegen, wat volgens makelaarsvereniging NVM een uitzondering is in Nederland. De organisatie schrijft ze toe aan het aantal Belgen dat in Zeeuws-Vlaanderen gaat wonen, zo heeft de regionale Omroep Zeeland gemeld.

Vlaamse kopers

In Zeeuws-Vlaanderen is de verkoopprijs van woningen voor het eerst sinds de crisis hoger dan in de rest van Zeeland. Volgens makelaarsvereniging NVM bedroeg de gemiddelde prijs van verkochte woningen in het eerste kwartaal in Zeeuws-Vlaanderen 184.000 euro.

De jongste jaren steeg het aantal Vlamingen dat in Zeeuws-Vlaanderen ging wonen. Volgens Omroep Zeeland is een woning in Nederland gauw 40.000 euro goedkoper dan in België en dus aanlokkelijk. Bovendien is de vraagprijs voor een huis in Zeeuws-Vlaanderen 210.00 euro, tegen 242.000 euro op de Zeeuwse Eilanden.

(bron: Belga)

Les dernières nouvelles sur les biens immobilier dans votre mailbox?

Je prends note des conditions d'utilisations

Lisez plus de nouvelles sur ...