Huizen met de mooiste terrassen en prachtige uitzichten

lundi 19 octobre 2015 16:00

“Op het dak van de wereld” 

The Penthouse, Londen

Als je maar niet genoeg kan krijgen van de Londense Skyline, dan is deze penthouse misschien wel iets voor u. Het terras met glazen zijwanden en gelegen op de zevende verdieping van een gloednieuw gebouw, geeft alvast een 360 graden panoramisch uitzicht van de Tower Bridge, de rivier de Theems tot het hartje van Londen. Bovendien ligt de penthouse op een steenworp van de restaurants in het St Katherine Docks, het bruisende Borough Market en het trendy Bermondsey. De woning zelf is verspreid over twee verdiepingen, heeft een eigen lift en beslaat ongeveer 232 vierkante meter. Aan de rand van het balkon zijn drie slaapkamers terug te vinden, allen met eigen badkamer en royale kastruimte.

Villa Ivy, Kroatië

Villa Ivy is een majestueus pand met vier slaapkamers en met tevens een vrij uitzicht over een pittoreske baai aan de zuidkant van het eiland Brac. De bewoonbare oppervlakte beslaat ruim 500 m², verdeeld over drie verdiepingen. De woning beschikt over een fitnessruimte, een wijnkelder, een heus thuiskantoor, een prachtig uitzicht en een eigen aanlegsteiger om de Adriatische Zee te verkennen. Het belangrijkste kenmerk van de villa is het spectaculaire terras met zwembad. Het architectonische ontwerp combineert moderne lijnen met traditionele materialen om de natuurlijke omgeving te vullen.

Casa de las Olas, Florida, USA

Welkom bij Casa de las Olas (Huis van de golven), één van de landgoederen op Casey Key met een directe uitweg naar het strand, een voorgevel van 45 meter grenzend aan de Golf van Mexico en tevens een prachtig zwembad. Het hoofdgebouw van meer dan 613 vierkante meter is gelegen in een oase van architectuur en elegantie. Het uitzicht op de Golf, de tuin en de vele buitenruimtes zorgen alvast voor rust. De kostprijs voor dit plaatje bedraagt 7,1 miljoen euro.

L’Amandier, Marokko

L'Amandier is de thuisbasis van een exclusieve cluster aan ruime particuliere woningen gelegen aan de rand van een verhoogd plateau, waar de eigenaar kan genieten van ononderbroken uitzichten over een van de meest spectaculaire landschappen in de wereld. Elke villa heeft alvast 360 graden uitzicht over de olijf- en citrusbomen in de vallei, over de rode kloven en de besneeuwde toppen van het Atlasgebergte daarbuiten. De koele woning, gebouwd voor een warm klimaat, wordt compleet afgeleverd met een hamam en zwembad.

Cheyne Terrace, Chelsea, Londen

Het terras van 93 vierkante meter heeft zowat het dubbele van de grootte van een gemiddeld appartement met één slaapkamer in Londen. De woning op Cheyne Terrace, in het hart van Chelsea, is ontworpen door de bekroonde tuinarchitect Arabella Lennox-Boyd en is bedekt met bomen en struiken. Het appartement is te koop voor 13,3 miljoen euro.

Kew Bridge, Londen

Wat dacht u van een 2-slaapkamer appartement aan de waterkant, met een terras van 20 vierkante meter in Kew Bridge, Londen? Afgezien van het prachtige uitzicht vanaf het balkon en het terras, telt de woning bovendien drie marmeren badkamers. Het complex biedt de bewoners eveneens een fitnessruimte, een ondergrondse parking en een 24-uurse conciërge aan. Buiten is er ook een landschap op diverse vijvers en drijvende platformen. De bewoners kunnen ook lessen volgen bij de kajakclub. Wat vind je hier van? Het appartement is te koop voor 2,3 miljoen euro. 

Warfleet Lodge, Dartmouth

Warfleet Lodge is een gekanteelde woning met vijf slaapkamers die gelegen is boven Warfleet Creek, de laatste baai aan de rivier De Dart. Het gebied is zeer privacygericht, maar ligt toch op een loopafstand van de belangrijkste stad en haar winkels, restaurants en diverse faciliteiten voor watersporten. Alvast een ideale plek voor zeilliefhebbers. De prijs voor deze woning bedraagt 2,1 miljoen euro.

Port Andratx, Mallorca

Een prachtige villa op een waanzinnige locatie, veel privacy en een uniek uitzicht op zee en op de Yacht Club van Port Andratx. Wie wil daar niet wonen? De indrukwekkende entree en de prachtige tuin zorgen voor een goede eerste indruk. Zodra je binnen stapt, heb je op de begane grond een mooie entreehal, een lichte en ruime woon/eetkamer met daarbij grote ramen met een uitzicht op de haven Andratx. De bovenverdieping is bovendien een ruimte waar je je dagen wilt uitzitten. Een groot terras inclusief jacuzzi met een prachtig uitzicht. En dat niet alleen, je krijgt hierbij een buitenzwembad, open- en overdekte terrassen met een ruimte afgewerkt met zomerkeuken. Het prijskaartje? 8,8 miljoen euro.

El Fureidis, Montecito, Californië

Het luxueuze 10.000 vierkante meter tellende landgoed van El Fureidis in Montecito, Californië staat bekend als het ‘Scarface huis’. De locatie werd gebruikt voor buitenbeelden van Tony Montana’s Coral Gables in de film Scarface van 1983. Het herenhuis uit 1906 heeft ook een literaire geschiedenis. Nobelprijs-winnende schrijver Thomas Mann woonde er ook. De auteur ontving daar gasten zoals Winston Churchill en Albert Einstein. Boven is er een prachtig dakterras te vinden die een 360 graden uitzicht aanbiedt. Het begeerde klimaat zorgde ervoor dat u het hele jaar door kan genieten op het dak.

(Bron: The Telegraph)

Les dernières nouvelles sur les biens immobilier dans votre mailbox?

Je prends note des conditions d'utilisations

Lisez plus de nouvelles sur ...