Neuf appartements de vie assistés non à vendre à Dunant Gardens Gent Henri Dunantlaan 150

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Zorgappartement met 1 slaapkamer en zicht op de binnentuin

Publiez sur 09/06/2021

Appartements De Vie Assistés neuf 1 Chambre à l'étage 1.

Gelegen tussen de Watersportbaan en de Coupure vindt u de erkende assistentiewoningen van Dunant Gardens. Dit zorgappartement van ca. 68 m² is voorzien van één slaapkamer, een praktisch ingedeelde badkamer met inloopdouche en een wastafel, een gastentoilet, een geïnstalleerde open keuken met annex berging en een lichtrijke leefruimte met directe toegang tot het ruime zonneterras (ca. 14 m²) met zuid-oost oriëntatie en zicht op de binnentuin.

De zorgappartementen garanderen een zorgeloos verblijf dankzij een uitgebreid dienstenpakket met oa. permanentie, warme maaltijden, thuisverpleging, boodschappen, poets-en strijkdienst, SOS-dienst, etc. Solidariteit voor het gezin, de beheerder, heeft door de jaren heen een verfijnde service uitgewerkt die naadloos inspeelt op de individuele behoeften van haar bewoners. Bovendien zijn alle appartementen rolstoeltoegankelijk.

De lastenboeken voorzien in een kwalitatieve standaard van afwerkingsmaterialen, welke in samenspraak met de projectcoördinator vrij kunnen worden aangepast op maat van uw persoonlijke wensen.

In de ondergrondse verdieping vindt u, naast uw privatieve berging, uw autostaanplaats welke het, via de lift, mogelijk maakt om droog en veilig uw appartement te bereiken.

Het gebouw bevindt zich vlak aan de Watersportbaan, de Blaarmeersen en de Bourgoyen, wat u een directe toegang biedt tot een diverse waaier aan wandelparcours en sportfaciliteiten in de groene long van de stad. Aan de andere zijde biedt de Coupure u een rustige, groene verbinding naar het culturele hart van de stad met tal van opportuniteiten gaande van shopping tot gastronomie en ontspanning allerhande.

Het project voldoet volledig aan de huidige, stringente energetische normen wat uw leefkost bijzonder gunstig zal beïnvloeden. Bovendien genieten deze erkende assistentiewoningen van het verlaagde BTW-tarief van 12% en zijn ze vrijgesteld van onroerende voorheffing.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (voir)

Structure : Chambre à coucher , Cuisine , Débarras , Inkomhal , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse
  • Détail
  • Financier
1061816
Dunant Gardens
2 Façades
68,00 m²
68,00 m²
2015
Sud-est
1 Appartement D/B.1.3
Oui conformement à
Oui
Pas d'application
Pas d'application
60
Oui
Inventaire du patrimoine architectural
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gand dans votre boïte mail

End Code