Maison non à vendre Gent

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Gent

Publiez sur 22/02/2016

Maison 6 Chambres.

Deze ruime en lichtrijke herenwoning is grotendeels gerenoveerd met behoud van alle authentieke elementen. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 351m2, exclusief de zolder en kelder.
Ze beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal met dubbele deur naar de imposante traphal en rechtstreekse doorgang naar de tuin, een voorkamer met prachtige glas-in-lood ramen en wit marmeren schouw, die ook verbinding geeft via een dubbele deur naar het salon met houtkachel.
Alsook beschikt het gelijkvloers over een keuken en eetplaats met zicht op de ruime en lichtrijke tuin. U vindt hier tevens een bijkeuken, toilet en sanitaire cel.
De eerste verdieping met imposante nachthal beschikt over 2 ruime slaapkamers waarvan 1 nu dienst doet als praktijkruimte met aansluitende dossierkamer, een apart toilet en de ruime badkamer.
Het tweede verdiep beschikt nogmaals over 3 ruime slaapkamers, een kleinere slaapkamer en een apart toilet. De geïsoleerde zolder is toegankelijk met een vaste trap en biedt veel potentieel.
Deze prachtige herenwoning is tevens volledig onderkelderd (droog), beschikt ook over verschillende ingemaakte kasten en een groene, volledige ommuurde en lichtrijke tuin met terras en zwart stalen glazen overdekking waar het aangenaam vertoeven is.
Ze is gelegen aan het water nabij het openbaar vervoer, winkels, invalswegen en op een boogscheut van het bruisende stadscentrum. Deze woning zou ook uiterst geschikt zijn om een kantoor of praktijk in te vestigen. Voor verdere info, contacteer de dossierbeheerder op 0489 ... (voir)

Structure : (2) , (3) , , , , , , , , (6) , (3) , (30) , , ,
  • Détail
  • Financier
1179758
351,00 m²
270,00 m²
32,00 m
1880
Oui non conformement à
Non
Oui
364 kWh/m²
icon epc epc_D
20150616-0001769353-1
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Oui
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gand dans votre boïte mail

End Code