Maison non à vendre Gent Puinstraat 44

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Puinstraat, 9000 Gent

Publiez sur 13/02/2015

Maison 8 Chambres.

Ideaal gelegen opbrengsteigendom met goed rendement (3 kamers en 5 studio's).
Deze vergunde opbrengsteigendom bestaat uit 2 gezellige studio's met aparte slaapkamer, 2 zeer lichtrijke studio's met grote mezzanine, 1 studio met aparte keuken, badkamer met bad/douchecombinatie en terrasje en 3 ruime kamers met elk een eigen keuken en gezamenlijke toilet en douche op dezelfde verdieping. (Dubbele) hoogslapers in de studio's op het gelijkvloers en de kamers op de eerste verdieping. Tevens beschikt dit pand over een kelder, wasplaats en fietsenberging.

Het gebouw is volledig gerenoveerd, beschikt oa over isolerende beglazing en een nieuwe condensatieketel, voldoet aan alle huidige vereisten omtrent studentenverhuur en beschikt tevens over een recent conformiteitsattest. De entiteiten worden telkens uiterst vlot verhuurd aan studenten en beschikken samen over een nettohuuropbrengst van 36 000 euro per jaar.

Deze opbrengsteigendom is gelegen in een zeer rustige straat op een boogscheut van de Visserij, Sint-Anna en Sint-Jacobs, Portus Ganda, verschillende faculteiten, winkels, openbaar vervoer en ontspanning. Deze prijs betreft een richtprijs. Voor verdere info contacteer de dossierbeheerder op 0489 ... (voir)

Structure : (6) , , , (8) , (8) , (6) , ,
  • Détail
  • Financier
1027382
250,00 m²
91,00 m²
2010
Zuid
Oui conformement à
Non
Oui
174 kWh/m²
icon epc epc_B
20150124-0001725154-1
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Oui
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gand dans votre boïte mail

End Code