Neuf maison non à vendre à Veldehof Gent Philippe Van De Veldehof 12

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Philippe Van De Veldehof, 9000 Gent

Publiez sur 09/06/2021

Maison neuve 3 Chambres.

INFOMOMENT 14 juni van 14 tot 18u - Driekoningeplein 12 - Merelbeke (reservatie gewenst) - Veldehof is een unieke site dankzij haar uiterst groene ligging in een voormalig kasteelpark, helemaal op het einde van een doodlopend straatje, temidden van een residentiële woonwijk. Deze schakelwoning met een bewoonbare oppervlakte van 171,95 m² wordt voorzien van een open keuken, vloerverwarming op de gelijkvloers, 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer en een ruime zolder (39 m²). De woning wordt ingepland op een perceel van ca. 170m². De krachtige architectuur is van de hand van de Knokse architect Piet Bailyu die met zijn ontwerp inspeelt op lichtinval, grote open ruimtes, privacy en leefcomfort. Voor wie op zoek is naar duurzaam wonen in het groen op 5 minuten van de Gentse binnenstad. LANCERINGSVOORWAARDEN tem 30 juni 2014. WWW.ARCADIMO.BE + 2 25 ... (voir)

Structure : Chambre à coucher (3) , Cuisine , Débarras , Grenier , Inkomhal , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
885242
Veldehof
2 Façades
171,95 m²
170,00 m²
2014
Est
Oui conformement à
Oui
Oui
En demande
En demande
60
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gand dans votre boïte mail

End Code