Neuf appartement non à vendre à Gentbrugge Hundelgemsesteenweg 303

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement met 2 slaapkamers en zonneterras

Publiez sur 09/06/2021

Appartement neuf 2 Chambres à l'étage 3.

Op zondag 10 mei bent u van harte welkom tussen 12u en 17u tijdens het infomoment in het kantoor te Gent, Brusselsesteenweg 690.

Dit appartement is voorzien van twee slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 84m². Het appartement wordt bovendien voorzien van een ingerichte badkamer, een geïnstalleerde open keuken voorzien van alle toestellen met annex berging en een eiken composietparket in de leefruimte en de slaapkamers.

Het ruime zuid- oost gerichte terras van ca. 14m² is voorzien van een praktische terrasberging. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van Residentie Park View IV, welke een bijzonder kwalitatief vernieuwingsproject is ten zuiden van Gent.

Niettegenstaande de grote aandacht voor de architecturale vormgeving, de zorgvuldig beredeneerde indeling en de hoge afwerkingsgraad werd het kostenplaatje gedurende de ontwikkelingsfase vakkundig onder controle gehouden.

Het appartement is gelegen op een boogscheut van het historische centrum van Gent en bieden een zeer vlotte toegang tot alle invalswegen. Onder het gebouw zijn open staanplaatsen voorzien, waarvan u minstens 1 staanplaats dient bij aan te kopen.

Het lastenboek voorziet in een degelijke, duurzame afwerking met zeer hoge scores op het gebied van thermische én akoestische isolatie en dit aan prijzen die in de Gentse rand bijzonder begeerd zijn. De oplevering is voorzien voor het voorjaar van 2017.

WWW.LANDBERGH.BE 09 225 25 24

Structure : Chambre à coucher (2) , Cuisine , Débarras , Inkomhal , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes
  • Détail
  • Financier
1050800
2 Façades
84,00 m²
84,00 m²
2016
Sud-est
3 Appartement G.3
Oui conformement à
Oui
Oui
En demande
En demande
38
67
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Gentbrugge dans votre boïte mail

End Code