Appartement non à vendre Harelbeke Vredestraat 1

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Vredestraat, 8530 Harelbeke

Publiez sur 11/10/2016

Appartement 3 Chambres.

Dit appartement (213 m²) is gelegen op de 1ste en 2de verdieping op de hoek van de Elfdejulistraat en de Vredestraat te Harelbeke. De voordeur bevindt zich in het begin van de Vredestraat met de mogelijkheid van het parkeren van een auto voor de deur. De inkomhal (met tellerkast) leidt u naar de 1ste verdieping waar we een ruime living (40 m²) aantreffen. Deze bestaat uit een salon (met gezelligheidsverwarming) en de eetplaats. Aansluitend is er een keuken met o.a. ingebouwde vaatwas, keramische kookplaat, dampkap en oven. Op dezelfde verdieping is er de nachthal met aansluitend de badkamer (toilet, badkamermeubel met 2 wastafels en douche) en 2 ruime slaapkamers, beide voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de traphal is er een vaste trap naar de bovenverdieping, die bestaat uit een ruime overloop (2de salon, bureel, slaapkamer of fitnessruimte), een extra slaapkamer, een zolderberging en de 2de badkamer met toilet, badkamermeubel, ligbad en maatmeubilair.
Er is overal dubbel glas, de elektriciteit is up-to-date en de woning is zeer energiezuinig, omwille van de goede isolatie en de recente condensaatbrander op gas (EPC dateert van voor de vernieuwing).
Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
1327784
213,00 m²
1979
Oui non conformement à
Oui
239 kWh/m²
icon epc epc_C
/
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Harelbeke dans votre boïte mail

End Code