Neuf appartement non à vendre à Houthalen-Helchteren Meeuwerweg 1 B.0.2

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

NIEUW GLVL APP. MET TUIN (HOUTHALEN)

Publiez sur 05/12/2014

Appartement neuf 2 Chambres.

DIT APPARTEMENT WERD RECENT STERK IN PRIJS VERLAAGD, WAARDOOR U EEN NIEUWBOUW APPARTEMENT IN EEN MODERN COMPLEX KUNT AANSCHAFFEN AAN VOORDELIGE VOORWAARDEN. KOM EENS EEN KIJKJE NEMEN EN DOE EEN BOD OP UW DROOMWONING!



 



Dit kleinschalig complex van slechts 9 appartementen op amper één km buiten het centrum van Houthalen biedt u de mogelijkheid om uw droomwoning te realiseren. De appartementen werden opgericht in een moderne architectuur en een speelse samenstelling, waardoor ze een uniek karakter krijgen. Momenteel zijn er nog slechts 5 appartementen te koop, waaronder dit gelijkvloers appartement van 82 m 2 met een mooie tuin!



Dit appartement bevat een mooie leefruimte met een open keuken, een badkamer, een nachthal/dressing, een apart toilet en 2 slaapkamers. Een berging en een autostaanplaats in de kelder maken het pakket compleet. De tuin waarin u van in de namiddag zon hebt, is ideaal om te genieten van zomerse avonden!



Het complex werd met kwalitatieve en duurzame materialen met aandacht voor energiezuinigheid gebouwd. De appartementen zullen volledig afgewerkt en ingericht worden. Een groot voordeel hierbij is dat u de afwerking samen met een binnenhuisarchitect kan voltooien met de mogelijkheid tot het vrij kiezen van materialen, waardoor u de kans hebt om er uw eigen visie en karakter in te brengen. Casco aankoop is eveneens mogelijk (in dit geval zal een korting op de vraagprijs bekomen worden). Ideaal dus om zelf uw droomwoning te realiseren! Een 2 de voordeel is dat u op het gronddeel slechts 10% registratierechten aangerekend zullen worden.



 



Ligging



 



De appartementen liggen nabij het centrum van Houthalen op een rustige, maar toch centrale ligging met vlotte verbindingsmogelijkheden naar Hasselt, Eindhoven en de E314. In de directe omgeving vindt u al de nodige faciliteiten, zoals winkels, restaurantjes en het openbaar vervoer.



 



Adres



 



Meeuwerweg 1



3530 Houthalen



 



Details



 



Woningtype: appartement



Ligging: doorgaande weg nabij het centrum



KI: nog niet vastgelegd



EPB: E 77 (156 kWh/m 2 )



Bouwjaar: 2013



Huidige toestand: nieuwbouw                                                                                                                                                                            



Lift: ja


Structure : Badkamer , Berging , Garage , Kelder , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Tuin , Woonkamer
  • Détail
  • Financier
939870
82,00 m²
2013
Oui conformement à
Non
En demande
En demande
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Houthalen-Helchteren dans votre boïte mail

End Code