Appartement non à vendre Ingelmunster Gravinnestraat 15 / 1

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Appartement - Gravinnestraat, 8770 Ingelmunster

Publiez sur 31/07/2015

Appartement 2 Chambres.

Dit appartement is werkelijk zeer goed gelegen. Vanuit de leefruimte heb je zicht op de kerk en het marktplein van Ingelmunster. Via de private inkom en lift bereik je het appartement. De grote leefruimte met terras bestaat uit het salon (met sierhaard op gas) en de eetplaats. Aangrenzend (eveneens met zicht op het kerkplein) is er de ingerichte keuken (met o.a. oven, microgolf, keramische kookplaat, friteuse, frigo en vaatwas) met ontbijtruimte. Er is eveneens een apart toilet, een technische ruimte en een wasplaats/bergplaats. Achteraan bevinden zich de badkamer (met ligbad, douche en badkamermeubel met wastafel), 2 ruime slaapkamers en een 2de terras.
De 2de verdieping (eveneens met lift bereikbaar) is een niet-ingerichte open ruimte (enkel indedeeld met losse panelen), wat de mogelijkheid biedt voor extra ruimte (120 m²), maar ook voor een 2de appartement (kangoeroewoning), aangezien alle nutsleidingen voorzien zijn.
Daarboven (met een vaste trap bereikbaar) is er op de 3de verdieping nog een zolderruimte.

Structure : (2)
  • Détail
  • Financier
1105815
140,00 m²
1992
Oui
163 kWh/m²
icon epc epc_B
/
Non
Construction permis
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Ingelmunster dans votre boïte mail

End Code