Maison non à vendre Kuurne Muldersweg 5

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Muldersweg, 8520 Kuurne

Publiez sur 16/09/2016

Maison 3 Chambres.

Via de karaktervolle inkomhal komen we in een, met parketvloer uitgeruste leefruimte, bestaande uit het salon met een haardcassette in een witstenen schouw en de eetplaats met zicht op het zongerichte terras (met zonneluifel) en de tuin. Er is eveneens toegang tot het zijterras om te kunnen genieten van de avondzon. Achteraan is er ruime keuken (met ontbijtruimte), met toegang naar de droge kelder en eveneens met zicht op de tuin. De ramen zijn voorzien van zonnescreens maar ook van luiken. Aan de linkerkant van de woning is er de dubbele garage met achteraan o.a. de aansluiting voor de wasmachine (op 2 x 6000 l regenwater). Daarachter, in de tuin, is een veranda gebouwd, die als bureel gebruikt wordt.
Boven zijn er een apart toilet, de badkamer (met ligbad, douche en een badkamermeubel met 2 wastafels) en 3 slaapkamers, waarvan 1 bijzonder grote met inbouwkasten. Verder is er nog een zolder over de hele breedte van de woning.

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
1317903
214,00 m²
871,00 m²
1979
Zuidwest
Oui conformement à
Oui
420 kWh/m²
icon epc epc_E
/
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Kuurne dans votre boïte mail

End Code