Maison non à vendre Kuurne Koning Boudewijnstraat 220

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Koning Boudewijnstraat, 8520 Kuurne

Publiez sur 25/06/2014

Maison 3 Chambres.

Deze woning werd in 1997 volledig vernieuwd en verkeert in perfecte staat. De elektriciteit is up-to-date, er is CV op gas, alle ramen hebben dubbel glas en rolluiken in PVC en de daken (hellend dak en plat dak) zijn geïsoleerd.
Via de inkom komen we in de open leefruimte, bestaande uit de eetplaats en het salon met gezellige houtcassette, ingewerkt in een schouw met hout- en wijn-nissen. Er is een open, lichtrijke keuken (met o.a. ingebouwde diepvries, frigo, vaatwas, oven en gasfornuis) met veel kastruimte en een ontbijthoek. De keuken heeft zicht en (via een dubbel opendraaiende deur)toegang tot de binnentuin. Achteraan is er de garage (met elektrisch bediende poort en fietsersingang), die uitweg heeft in dezelfde straat (20 m verder). Beneden is er nog een apart toilet, een bergkamer (met CV-ketel op gas en de aansluiting voor de wasmachine op regenwater) en de badkamer met 2de toilet, ligbad met douchescherm en een badkamermeubel met wastafel.
Boven zijn er 3 slaapkamers. De grootste kamer heeft een ingebouwde dressing (met legplanken en hangroedes), is voorzien van CV en heeft en draai-kip-raam met rolluik. De 2de kamer heeft eveneens CV. De 3de kamer is iets kleiner (kleine slaapkamer, bergkamer of bureel) en beschikt zoals alle kamers over een authentieke, goed onderhouden plankenvloer. De bovenliggende zolder is goed geïsoleerd.
Klein beschrijf mogelijk.
Wil u een gezellige woning in perfecte staat, m.a.w. een woning zonder zorgen, dan is dit wellicht iets voor U.

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
942835
En demande
En demande
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Kuurne dans votre boïte mail

End Code