Neuf maison non à vendre à Lemberge Melkerij 16

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Nieuwbouwwoningen: type half-open lage-energie (LOT16)

Publiez sur 24/03/2015

Maison neuve.

BEIDE WONINGEN VERKOCHT!
Twee ruime (187m² woning-oppervlakte) half-open bebouwingen in opbouw in moderne strakke architectuur. Deze percelen met oppervlaktes van 431m² en 430m² zijn perfect zonnegericht (zuid-oriëntatie). De vlot te bereiken woningen zijn landelijk en rustig gelegen in een doodlopende straat onder de kerktoren van Lemberge (nieuwe kleinschalige verkaveling zijstraat burgemeester maenhautstraat) op fietsafstand van Merelbeke. De metselwerken zijn reeds afgerond. De oplevering is voorzien in de zomer van 2015. Deze lage-energiewoningen (E-peil +- 55, K-peil +- 35) bevatten 3 grote slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een apart toilet op de eerste verdieping.

Op het gelijkvloers een lichtrijke leefruimte met halfopen keuken en grote berging, inkom met vestiaire en garage. De volwaardige verdiepingruimte (er is geen schuine dakvorm) zorgt voor een maximaal benut van de bovenruimtes. De grote glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Beperkte planwijzigingen zijn nog mogelijk. Voor verdere inlichtingen, plannen, lastenboek of detailprijzen gelieve contact op te nemen met VASTGOED SPRUYT: 0474/ ... (voir)

  • Détail
  • Financier
995572
120 000,00 €
187,00 m²
187,00 m²
33,10 m
13,30 m
2014
Zuid
Oui conformement à
En demande
En demande
35
55
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
/
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Lemberge dans votre boïte mail

End Code