Maison non à vendre Marke Rekkemsestraat 103

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Rekkemsestraat, 8510 Marke

Publiez sur 04/05/2016

Maison 2 Chambres.

Deze woning is gelegen aan de kant van de Rekkemsestraat waar u de mogelijkheid hebt tot parkeren, met andere woorden kan u recht voor uw nieuwe woning parkeren in de straat. Wanneer u met de fiets bent kan u makkelijk langs achter gaan via de witte deur rechts van de woning.

Bij het binnenkomen in de woning komt u in de hoge en authentieke hall terecht die uitmondt op de leefruimte. De ruime leefruimte biedt heel wat plaats en mogelijkheden, hieraan gekoppeld vindt u de functionele keuken. De keuken biedt toegang aan zowel de droge kelder als het terras met de bergruimtes.

De karaktervolle trap leidt u naar de 2 grote slaapkamers en de badkamer. In de nachthall is ook een ingebouwde kast gemaakt waar u heel wat spullen in kwijt kunt. Een GROTE troef is de vaste trap richting de zolder, hierin kunt u gemakkelijk nog twee ruime slaapkamers maken of 1 grote master bedroom met behoud van een relatief grote zolder.

Maak vandaag nog een afspraak met Sebastien van Immo Maribrik om alle troeven van deze woning te ontdekken!

Structure : (2) , ,
  • Détail
  • Financier
1180464
707 kWh/m²
icon epc epc_F
20150017-0001721806-1
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Marke dans votre boïte mail

End Code