Maison non à vendre Oeselgem Apolloniastraat 4

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Apolloniastraat, 8720 Oeselgem

Publiez sur 11/04/2016

Maison 3 Chambres.

Deze woning van bouwjaar 2010 is werkelijk rustig gelegen in een doodlopende straat van een recente woonwijk. Zij heeft mooie grote ruimtes. de bewoonbare oppervlakte is maar liefst 185 m². Bovendien is ze energiezuinig, dankzij de vloer-, muur- en dakisolatie, de dubbele tarifering elektriciteit, het gebruik van een houtkachel naast de energiezuinige condensatieketel op gas en de aanwezigheid van regenwater.
Via de inkomhal met bezoekerstoilet komen we in de grote leefruimte, bestaande uit het salon (met houtkachel) en de eetplaats van waaruit we zicht hebben op de voortuin en de achterliggende tuin. Aansluitend is er de keuken met o.a. vaatwasser, oven, microgolf en koelkast. Van hieruit hebben we eveneens zicht en toegang tot (via schuifraam en -hor) het terras en de tuin. Achteraan de tuin is er een tuinhuis (3 m x 5 m) en een houtberging.
Links va de woning is de garage met een rechtstreekse doorgang naar de tuin. De berg- en wasruimte (op regenwater) bevindt zich tussen de garage en de keuken.
Boven zijn er de badkamer (met 2de toilet, zowel ligbad als douche en een badkamermeubel met 2 wastafels) en 3 ruime slaapkamers (allen voorzien van laminaatvloer, TV-aansluiting en CV). Er is eveneens een zolder.
Klein beschrijf mogelijk.

Structure : (3)
  • Détail
  • Financier
1233837
185,00 m²
399,00 m²
40,00 m
2010
Zuidwest
Oui conformement à
Oui
149 kWh/m²
icon epc epc_B
/
Non
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui
Non-sujetté aux inondations
Pas d'application

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Oeselgem dans votre boïte mail

End Code