Neuf appartement non à vendre à Excelsus Oostrozebeke Hoogstraat 15-23

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Prachtige luxe appartementen in het hartje van Oostrozebeke

Publiez sur 02/03/2012

Appartement neuf 3 Chambres à l'étage 3.

Deze appartementen liggen in het centrum van Oostrozebeke met achteraan zicht tot een groen park.
Appartement 3.3 van 162 m² INCLUSIEF KELDERBERING en INCLUSIEF ALLE NUTSVOORZIENINGEN EN AANSLUITINGSKOSTEN wordt te koop aangeboden voor 240.600 €. Een unieke kans !
Dit duplex omvat volgende ruimtes : Inkom met glazen deur naar lichtrijke leefruimte. Ruimte voor vestiaire in de inkom. Toilet met hangtoilet. Leefruimte in parket, met vloerstopcontacten, verlichting met inbouwspots met led verlichting Delta Light, open trap in eik. Groot terras met schuifvliegenraam in het grote raam en zonnescreen met zender. Klassevolle open keuken met alle toestellen van SIEMENS, sanitair en kraanwerk van FRANKE, aansluitend is er een ruime berging. Mooie vloerbetegeling formaat 60x60. Dressing of bureel of polyvalente ruimte vrij in te delen. Aansluitend slaapkamer met achter het bed bergruimte. Badkamer met handdoekradiator, ligbad en meubel met 2 verzonken wastafels, alles met zorg uitgekozen bij Sanitair Van Marcke. Op de verdieping die volledig gevloerd wordt met tegel 60x60, is een ruime nachthal, 2 slaapkamers, een berging, zolderruimte en een douchekamer met douche 90x90 met thermostatisch kraanwerk en een douchedeur. Er is een badkamermeubel voorzien met geïntegreerde tablet in kunstmarmer. Eveneens een hangtoilet. Appartement is dus volledig afgewerkt.

Structure : Badkamer (2) , Berging , Eetkamer , Keuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet (2) , Zolder
  • Détail
  • Financier
758697
Excelsus
162,96 m²
2013
Zuid
3
En demande
En demande
Construction permis
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Oostrozebeke dans votre boïte mail

End Code