Maison non à vendre Oudenaarde Nederenamestraat 318

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Nederenamestraat, 9700 Oudenaarde

Publiez sur 11/05/2015

Maison 5 Chambres.

Deze kwalitatief gebouwde villa (bj 1977) beschikt over alle hedendaags en modern comfort en heeft een goede energiescore (411kWh/m²). Indeling gelijkvloers : inkomhal, leefruimte met inbouwhaard, bureel (evt 6de slk) , gastentoilet, berging/wasplaats, badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet, slaapkamer, de ingerichte keuken gaat over in een gigantische veranda (met zonnewerend glas) met aanpalend zonneterras. Boven zijn er vier volwaardige slaapkamers (met lavabo), een toilet en een berging (nog in te richten doucheruimte). De droge kelder is compact, doch ruim genoeg om een ferme wijncollectie in aan te leggen. Er is een dubbele garage (met vernieuwd dak) en aangebouwd nog een multifunctionele party-house met houtkachelverwarming.
De aangelegde en omheinde tuin is volgroeid en biedt plaats aan een diversiteit van bomen en heesters (magnolia, notelaar, linde,…én een grote treurwilg). Er is een vijvertje en alsook een hok dat perfect dienstig is als onderkomen voor huisdiertjes. Deze tijdloze klassieker vraagt om een creatieve lik verf en biedt een breed perspectief naar gebruik en invulling toe (vrij beroep, kangoeroewoning,..) en is ideaal voor een GROOT GEZIN ! Extra pluspunten : recente CV op aardgas, dag- en nachttarief, dubbele beglazing, regenput, rolluiken, dakgoten vernieuwd,… Voor meer info en/of bezoek contacteer Vincent (00 04) 75/ ... (voir) of Veronique (00 04) 83/ ... (voir)

Structure : , , (3) , , , (5) , , , , , , , , Leefruimte
  • Détail
  • Financier
1062043
1643,00 m²
1977
Oui conformement à
Oui
411 kWh/m²
icon epc epc_E
20120814-0001185524-00000003-3
/
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Oudenaarde dans votre boïte mail

End Code