Neuf maison non à vendre à Poperinge Langhoirsstraat 7

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Langhoirsstraat, 8970 Poperinge

Publiez sur 14/01/2016

Maison neuve 3 Chambres.

Aan de rand van de stad Poperinge bouwt Matexi voor u de nieuwe woonbuurt Zwijnlandstraat. In verschillende fases realiseren we er in totaal 63 gezellige nieuwbouwwoningen in verschillende stijlen: landelijk, hedendaags en pastoriewoningen. Een grote troef van deze nieuwe woonbuurt is zijn rustige ligging op fiets- en wandelafstand van het stadscentrum. Wij zorgen er voor onvergelijkbaar woonplezier, in een buurt waar kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen in autoluwe straten. En waar ook u helemaal tot rust komt, dankzij het buitengewone comfort van uw woning.

De eerste fase bestaat uit 21 woningen in pastorie- en landelijke stijl, die perfect in harmonie zijn met de groene omgeving. Deze voldoen aan de strengste normen, waarbij duurzaamheid en energiezuinigheid centraal staan. Allemaal beschikken ze over 3 slaapkmers, alsook een royale leefruimte, berging en keuken. Ze worden uitgevoerd in de beste materialen, met veel oog voor comfort, ruimte en lichtinval. Kortom, een stijlvolle, gezellige buurt waar het bijzonder aangenaam wonen is.

Plannen en meer informatie op / Bovenstaande prijzen zijn exclusief kosten.

Structure : Carport , Chambre à coucher (3) , Salle de bains
  • Détail
  • Financier
1165095
2 Façades
172,00 m²
Nord-ouest
En demande
En demande
/
Pas d'application
/
/

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Poperinge dans votre boïte mail

End Code