Maison non à vendre Ranst Haverlaan 4

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Haverlaan, 2520 Ranst

Publiez sur 09/07/2013

Maison 4 Chambres.

Deze instapklare en lichtrijke open bebouwing beschikt over een opvallend praktische indeling en ideale oriëntatie waardoor de tuin en de woning altijd baden in het licht!
Ze beschikt over een ruime inkom met bezoekerstoilet, leefruimte met haardvuur en rechtstreekse toegang tot het terras met zonneluifel en tot de tuin, een volledig geïnstalleerde keuken met nieuwe hedendaagse toestellen en ontbijthoek, bijkeuken, 3 slaapkamers, bureau en een ruime badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo. Deze perfect onderhouden en stevig gebouwde woning beschikt tevens over een polyvalente ruimte van 32m², een droge kelder met een hoogte van 2.35m, een ruime garage (28m²) met automatische poort en lange oprit en een zonnige mooi aangelegde voor- en achtertuin waar het heerlijk vertoeven is. Ze wordt verwarmd via een nieuwe hoogrendementsketel op aardgas (cv), beschikt over dubbele beglazing en overal rolluiken.
Ze is gelegen in een doodlopende, kindvriendelijke en groene straat nabij de dorpskern van het charmante Ranst. Waardoor openbaar vervoer, ontspanning en winkels zich in de dichte nabijheid bevinden zonder in te moeten binden in rust, privacy en groen. EPC in aanvraag.
Contacteer de dossierbeheerder voor verdere informatie op 0489 ... (voir)

Structure : , , , , (2) , (2) , (4) , , (4) , , , , , , , , ,
  • Détail
  • Financier
872857
205,00 m²
600,00 m²
1986
Zuid
Oui conformement à
Non
607 kWh/m²
icon epc epc_F
20130622-0001395583-00000004-9
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Ranst dans votre boïte mail

End Code