Maison non à vendre Waregem

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Waregem

Publiez sur 08/07/2016

Maison 3 Chambres.

Rustige en toch centrale ligging in Desselgem, deelgemeente van Waregem. Rustig gelegen aan de Leie, in een doodlopende straat, met zicht op velden. En toch dichtbij scholen, winkels, sportcentrum en autosnelweg. 

Ruime woning op een mooi perceel grond van +/- 800 m², met een aangename tuin, gezellig terras en mooi zicht op de velden. 

De woning bestaat uit de volgende ruimtes. Gelijkvloers : ruime inkom met apart toilet, lichtrijke woon-en eetkamer, keuken met bergruimte en voorzieningen (oven, kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak) en toegang tot een aparte berging en de droge kelder. Er is een aparte garage met zolderrruimte, een wasruimte en een buitenberging. Verdiepingen : er zijn 3 ruime slaapkamers, een badkamer met lavabo, toilet en ruime inloopdouche en een grote zolder, bereikbaar met een vaste trap. 

De verwarmingsketel en radiatoren zijn recent geplaatst. Momenteel deels dubbele en deels enkele beglazing. De zolder is reeds geïsoleerd.  De woning is op te frissen naar eigen wens maar is instapklaar!

Mogelijkheid tot laag beschrijf! 

Structure : Buanderie , Cave , Chambre (3) , Cuisine , Débarras (2) , Garage , Grenier , Hall/inkom , Jardin , Salle à manger , Salle de bains , Salle de séjour , Terrasse , Toilettes (2)
  • Détail
  • Financier
1282516
3 Façades
200,00 m²
145,00 m²
781,00 m²
Oui non conformement à
Non
Oui
293 kWh/m²
icon epc epc_C
20160708-0001878569-1
Non
/
Zone agricole
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Non
Possibilité d'inondations icon Risque d'inondation

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Waregem dans votre boïte mail

End Code