Maison non à vendre Zottegem Kleine Lage 40

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Kleine Lage, 9620 Zottegem

Publiez sur 08/06/2015

Maison 3 Chambres.

Op een rustige, toch centrale ligging (centrum 5 min) vinden we deze heel ruime en totaal vernieuwde woning, voorzien van cv op aardgas, nieuwe aluminium ramen rondom, nieuwe vloeren, nieuwe elektriciteit en heel knappe afwerking. Langs de mooi onderhouden voortuin en aangelegde oprit bereiken we een ruime inkomhall met gastentoilet en vestiaire. De leefruimte omvat een grote zithoek met inbouwgashaard op afstandsbediening, ruime eetplaats en knappe, volledig ingerichte designkeuken. Achter de keuken bevinden zich een ruime berging, bureautje en gezellige veranda met toegang tot de tuin en aangelegd terras.
Op het verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met meubel, ligbad, douche en toilet. De zolderverdieping, met vaste trap, is reeds volledig ingericht en afgewerkt en kan gebruikt worden als heel ruime hobbyruimte, slaapkamer, bureau of speelkamer. Verder is er een grote, droge kelder.
Topafwerking en heel veel ruimte zijn hier de absolute troeven !
Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique (00 04) 83/ ... (voir)

Structure : , , , , , , (2) , (3) , , , , , ,
  • Détail
  • Financier
1089203
349,00 m²
1967
Oui
388 kWh/m²
icon epc epc_D
20150602-0001765026-1
/
Pas d'application
Non
/
Non-sujetté aux inondations

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Zottegem dans votre boïte mail

End Code