Maison non à vendre Zottegem Sint-Andriessteenweg 192

  • Photos
  • Street view
  • Localisation

Maison - Sint-Andriessteenweg, 9620 Zottegem

Publiez sur 04/09/2013

Maison 7 Chambres.

Langs een centrale weg aan de rand van Zottegem vinden we deze ruime en solide villa met een perfecte staat van onderhoud.
Deze woning heeft de ideale ligging, ruimte en potentieel voor het uitoefenen van een vrij beroep, beautysalon of dergelijke !
Langs de ruime inkomhall, met gastentoilet, kunnen we enerzijds een grote bureauruimte bereiken, anderzijds geeft deze uit op de living met veel lichtinval, inbouwcassette en bar (voorzien van ingebouwde frigo's). De leefruimte sluit aan op de geïnstalleerde keuken, met grote berging, met aangrenzende veranda voorzien van automatische zonwering en verwarming ! Op het gelijkvloers hebben we verder nog 3 slaapkamers en een grote badkamer met toilet, 2 lavabo's en douche.
De verdieping is reeds volledig ingericht in ruimtes welke kunnen dienen als 4 slaapkamers of eventueel hobbykamers, bureau, e.d. Badkamer is eveneens voorzien (vroeger 2-woonst). Het verdiep is reeds volledig voorzien van isolatie.
Achteraan de woning vinden we een grote, dubbele garage met hoge poorten (mono-volume of camionette). Hierachter is er nog een 3de garage met werkplaats.
Grote troeven : volledig vernieuwde verwarmingsinstallatie, regenwaterput 3000l, quasi goedgekeurde elektriciteit, topvisibiliteit (voor eigen zaak) en veel parkeerplaats (perceel loopt tot aan de straat, dus voorliggende privé parkeerplaatsen).
Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique (00 04) 83/ ... (voir)

Structure : , , , , , (2) , (7) , (3) , (3) , , , Leefruimte
  • Détail
  • Financier
884068
328,00 m²
1709,00 m²
1978
Oui
366 kWh/m²
icon epc epc_D
20130303-0001321408-00000001-7
Construction permis
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Non
Oui

Quel est le taux d'interet de votre voisin?

Curieux de connaitre le taux d'interet des autres? Regardez vite sur renteopdevoet.be Partagez votre taux d'interet sur renteopdevoet.be

Suggestions

Recevez en première les

Recevez en première les à Zottegem dans votre boïte mail

End Code